13-06-05

Snelwegavonturen

Toen ik zaterdag van een familiefeestje kwam in Turnhout, en met mijn vriendin naar haar thuis reed, ergens in het Pajottenland, zijn we onderweg wel het één en ander tegen gekomen.

Het begon met een zwalpend wit busje, dat continu tussen de pechstrook en de middelste rijstrook manouvreerde. Ook als hij mensen voorstak die op de rechterrijstrook reden, reed hij soms nog half op diezelfde rijstrook.
Ter hoogte van de splitsing tussen Zaventem en de ring van Brussel (via het viaduct van Vilvoorde), wist hij even niet wat hij moest doen: hij reed op de uiterst rechtse rijstrook (richting viaduct dus), en ging toen plots rechtdoor in plaats van mee te draaien. Hij zat zo bijna richting Zaventem, maar corrigeerde op het allerlaatste moment, waardoor ik moest uitwijken om een botsing te vermijden.
Dat wagentje reed dus verder via het viaduct en eens ter hoogte van Wemmel heeft hij de gaspedaal ingeduwd en is hij uit het zicht verdwenen.

Net nadat we die wagen kwijt waren, lag er ter hoogte van Groot-Bijgaarden ongeveer, een groot zwart ding op de grond. Mijn vriendin en ik dachten eerst aan een kapotte autoband van een vrachtwagen of zo, maar toen de wagen naast ons er over reed en we dichter bij het voorwerp waren, zagen we dat het om een zwarte hond ging. De rode leiband hing er nog aan. Wat verderop stonden twee auto's op de pechstrook, dus ik vermoed dat één van beiden die hond het eerste aangereden had.

Dan rijd je eens op een rustig avondje naar huis ...

12:36 Gepost door Karel Brits | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

cool ik bedoel...tjah zo hou je je aandacht nog eens bij de weg hé ;-)
blijkbaar gelukkig veilig thuisgeraakt!

Gepost door: lord cms | 13-06-05

De commentaren zijn gesloten.