27-05-05

Inspiratiegebrek

De laatste tijd is het hier een beetje stil, mea culpa. Enerzijds is er nog steeds een virus dat mijn pc teistert, en waar ik maar niet vanaf geraak. Anderzijds heb ik blijkbaar wat minder zin om veel te vertellen.

Wat is er de laatste tijd nog gebeurd? Mijn vriendin heeft haar laatste stage van dit schooljaar afgewerkt en zit nu in haar blok. De stage was een succes volgens haar mentor en co-begeleider. Alleen is haar hoofdbegeleider nog niet overtuigd.

Ook bij de avondcursus fotografie begint het schooljaar nu op zijn einde te lopen. Dinsdag moeten we een selectie maken van foto's die we willen tonen op de opendeurdag van onze school eind juni. En iets later moeten we een selectie maken voor de jury. De foto's die we in beide gevallen omhoog hangen, moeten volledig stofvrij zijn, dus dat betekent wat retoucheringswerk. Bovendien moeten we ook bereid zijn om die foto's nog eens af te drukken op een ander formaat dan het formaat 18x24 cm dat nu een beetje als standaard was opgegeven. Dat belooft dus nog een hoop werk te worden. Zeker als je daarnaast maar nieuwe foto's blijft trekken en die resultaten ook wilt zien. Het wordt tijd dat ik een eigen donkere kamer kan inrichten, denk ik.
Op een vergroter na heb ik ongeveer alle materiaal liggen, dus wie weet dat ik binnenkort eens een occasie-vergroter op de kop kan tikken. Maar dan zal ik eerst werk moeten maken van een nieuwe job.

Daarvoor ben ik momenteel in vergevorderde selectie voor de stad Dendermonde, en heb ik bij de stad Hasselt ook een aanbieding gekregen voor 1 jaar. Ik wacht nog even op het verdict van Dendermonde voor ik mijn keuze maak. Het is dus nog even bang afwachten. Meer nieuws volgt wel als het beschikbaar is.

12:04 Gepost door Karel Brits | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

ik haat het schooljaar dat op zijn einde loopt :s

Gepost door: Anne | 27-05-05

hmmm dendermonde en hasselt dat ligt wel ver uit elkaar... kiezen waar je dichtste bij woont ofzo?!

Gepost door: g*lover | 27-05-05

De commentaren zijn gesloten.