31-01-05

Radiostilte ...

Het is hier weer even stilletjes geweest. Er is niet veel gebeurd in de tussentijd. Afgelopen zaterdag was het opendeurdag op mijn school en heb ik mijn vriendin meegetroond naar de donkere kamer. Ik heb haar daar zelf wat foto's laten ontwikkelen en ze heeft de microbe ook wel een beetje te pakken. Het is te zeggen: ze zei meteen dat ze later in ons huisje ook wel een donkere kamer wilde. Niettegenstaande de keramiekklas haar hart nog meer gestolen had. Maar goed, ik mag later een donkere kamer installeren , en daarvoor mag ze van mij wel met haar handen in de klei liggen ploeteren. ;-)

Afgelopen zondag hebben we met de volleybal de derde uit de stand, Hombeek, met 3-1 terug naar huis gestuurd. Het was één van onze beste wedstrijden dit seizoen. Eerder hadden we de eerste uit de stand ook al verslagen. Zelf hangen we ergens bij de 3 laatste ploegen uit de reeks. We weten onze overwinningen wel te kiezen dus.

Vandaag ben ik trouwens in Gent nog even gaan zoeken naar nieuwe volleybalschoenen, op de laatste dag van de solden. Maar ik ben 3 winkels binnengestapt en heb geen degelijke volleybalschoenen gevonden. Mijn huidige schoenen gaan ondertussen ook weeral een jaartje of 4 à 5 mee en zijn stilaan aan het verslijten. Tijd voor een nieuw paar dus. En ik zal de volle pot moeten betalen, vrees ik. Morgen zet ik mijn zoektocht verder (als ik tijd heb).

19:09 Gepost door Karel Brits | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Zijn dat dan speciale schoenen ofzo?

Gepost door: Dafke | 31-01-05

Good luck met de zoektocht... 't zal in elk geval niet meer druk zijn. ;-)

Gepost door: N. | 31-01-05

camera obscura jajaja beginselen van de donkere kamer ;-))) :p

Gepost door: Lord CMS | 31-01-05

De commentaren zijn gesloten.