04-01-05

Grote schoonmaak

Het is weer eens zover, ik heb zin om een grote schoonmaak te houden. Mijn kamer ligt er weer als een varkensstal bij, mijn auto is in geen maanden meer gewassen en het wordt dus hoog tijd dat ik wat orde op zaken stel.

Het eerste dat ik gedaan heb was het verwijderen van alle resterende mailtjes van mijn ex. Daar heb ik veel te lang mee gewacht, vind ik. Alles weggooien wat je niet meer nodig hebt of nodig denkt te hebben werkt verademend.

Momenteel ben ik bezig met mijn kleren in mijn kast te leggen, daarna wil ik mijn bureau vrij maken. Als er daarna nog tijd over is en het niet zou regenen (want het is momenteel wel erg hard aan het betrekken), dan wil ik mijn auto nog wassen.

Een behoorlijk "to do-lijstje" dus. En dat op de laatste dag van mijn vakantie. Al werkt het wel ontspannend, dat opruimen.

12:35 Gepost door Karel Brits | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Grote schoonmaak is de max, alleen hoef ik dat ver nooit te doen, want mama zegt me vaak genoeg weg te doen wat ik niet nodig heb... En de auto, ja, minstens 1keer per maand wordt die gewassen... :d

Gepost door: steffie | 04-01-05

Kom je hier ook effe de schoonmaak doen want ik kom er niet toe? ;-p
Fijn Karel, dat je eindelijk de moed vond om de spullen van je ex de deur uit te zwieren...had je idd al langer moeten doen denk ik. Volgens mij was het niet zozeer dat opruimen dat ontspannend was, maar wél het gevoel dat je definitief afstand neemt van je ex...toch?!

Gepost door: N. | 04-01-05

De commentaren zijn gesloten.