03-01-05

Aquarel

De laatste dagen heb ik me weer bezig gehouden met het maken van wat aquarels. Voor het maken van kerstkaartjes, de kerstmenu bij mijn vriendin haar grootouders, en een gewone "prent" voor mijn vriendin.
Het doet me deugd om terug te tekenen en te schilderen tussendoor. Het kriebelt verder ook weer om opnieuw gedichten te gaan schrijven.

Ik ben benieuwd of ik dit gevoel lang kan vasthouden. En wat ik er uiteindelijk mee ga doen. Al ligt mijn passie momenteel nog het meest bij de fotografie. Ik kijk al terug uit naar de eerste les na de kerstvakantie. Terug de doka induiken, heerlijk!

Woensdag begin ik terug te werken. Ik ben eens benieuwd ... zo na een weekje of bijna twee vakantie doet het toch wel weer vreemd aan. Bovendien is er net zo'n ramp gebeurd in Azië, waardoor ik bang ben dat het voor ons moeilijk wordt om nieuwe leden te vinden. Ook al maakt Oxfam deel uit van de 5 organisaties die samen het rekeningnummer 000-0000012-12 hebben geopend. Ik heb er zelf trouwens met oudjaar meteen geld op overgeschreven en ook voor Oxfam nog wat gestort, kwestie van in 2004 toch aan mijn 30 euro op jaarbasis te komen voor Oxfam. Dat kan me wat fiscaal voordeel opleveren volgend jaar, aangezien ik deze keer wat zal moeten terugbetalen aan de belastingen.

23:04 Gepost door Karel Brits | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Dit jaar wat terugbetalen aan de belastingen??? is dat niet elk jaar het geval??? Amaai, geldwolven zijn het... :s

Gepost door: steffie | 04-01-05

mmm De afgelopen twee jaar had ik teruggetrokken van de belastingen. Dit jaar ga ik dus mogen opleggen. Blijkbaar was mijn hongerloontje van toen nog te veel ...

Gepost door: Karel | 04-01-05

De commentaren zijn gesloten.