31-12-04

feestdagen - hoed verloren

Het is hier een tijdje rustig geweest. De feestdagen zitten daar uiteraard wel voor iets tussen. Ben niet zoveel thuis geweest en de tijd die ik thuis was zat ik niet achter de pc.

Ik heb het gevoel dat ik weer een paar kilo ben bijgekomen. Kerstavond een uitgebreid menu bij de grootouders van mijn vriendin, met kerstmis zelf ook zo'n menu bij mijn grootouders. Tweede kerstdag op restaurant met de familie van de moeder van mijn vriendin. Vanavond gaan we terug naar haar grootouders. Ik hoop dat de menu deze keer wat minder uitgebreid is dan op kerstavond. Wat verlang ik naar eenvoudige boerenkost of een stevige biefstuk-friet.

Verder ben ik weer wat geld lichter en wat prullen rijker: ik heb mezelf twee cd-tjes gekocht in de Billboard in Gent: de laatste van Laïs (die ik enkel kocht omwille van de goedkope prijs) en een oudere van Foofango. Voor mijn kerst heb ik van mijn vriendin een nieuwe sportzak gekregen. Mijn oude was compleet versleten: mijn rits sloot niet meer en iedereen kon zien wat er in mijn sportzak zat. De sporttas die ik gekregen heb, is bijna een reistas. Er is onderaan een aparte ruimte voorzien waarin kleren bewaard kunnen worden zonder het risico te lopen om gekreukt te worden, enz. Ferm sportzakske. De doop wordt voorzien op 9 januari. Dan hervat de volleybalcompetitie na de winterstop.

Gisteren ben ik met mijn vriendin nog even gepasseerd in Ikea. Daar heb ik een paar kadertjes gekocht om foto's in omhoog te hangen, een tweetal latjes waar ik met magneetjes papier aan kan hangen en een steun voor mijn CPU, zodanig dat ik iets meer plaats vrij kan maken op mijn bureau zelf.
Enige probleem is dat ik gisteren mijn hoed kwijtgespeeld ben in diezelfde Ikea. Ik merkte het pas toen ik de uitgang uit was. Hij moet ergens tussen het restaurant en die uitgang verloren gegaan zijn. Ik heb geen flauw idee waar ik die gelegd heb. Ik heb 'm opgegeven als "verloren voorwerp". Volgende week mag ik nog eens bellen om te horen of iemand 'm al gevonden heeft, in het geval 'm niet teruggevonden wordt, zal iemand anders een hoedje rijker zijn, zeker? Jammer, maar het is het einde van de wereld niet. Het is wel typisch voor mij: ik heb die verstrooidheid van mijn moeder. Ik zal ermee moeten leren leven, vrees ik. *zucht*

13:52 Gepost door Karel Brits | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ai, slecht eind van 2004... op naar een goed begin van het nieuwe jaar! xxx

Gepost door: N. | 31-12-04

oeie oei Veel geld en de hoed kwijt... Nu ja, een slecht begin is een goed einde, hé! Dus 2005 ziet er voor jou veelbelovend uit!!

Gepost door: steffie | 01-01-05

De commentaren zijn gesloten.