14-12-04

Hier ben ik weer

De knoop is zo ongeveer doorgehakt: als ik een nieuwe printer koop, zal het een Epson Stylus Photo RX600 worden. Een alles-in-één printer die mijn huidige Lexmark moet gaan vervangen.

Met mijn Lexmark heb ik het probleem dat het papier scheef aangenomen wordt en constant vastloopt. Bovendien had ik al van in het begin problemen met het contact van de stroomvoorziening. Hoog tijd dus om een andere printer te zoeken en eentje die iets degelijker in elkaar zit.

Door de aparte inktpatronen (6 in totaal) zou die Epson wat minder moeten wegen op mijn budget. Dat dit spel 10 kg weegt, vind ik een minder groot probleem. Versterkt mijn vermoeden dat het wel een toestel is dat tegen een stootje kan.
De aankoop van deze printer zal vermoedelijk wel nog op zich laten wachten tot na Nieuwjaar, misschien nog langer.

Verder nog even zeggen dat alles wel goed gaat met me. Ik breng de laatste tijd wel veel tijd door met mijn vriendin, op de fotocursus en bij de volleybal. Vandaar dat het hier iets rustiger is dan voordien. Ik probeer mijn blogje niet te verwaarlozen, maar het kan af en toe gebeuren dat je even moet wachten.

12:59 Gepost door Karel Brits | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hihi... Zalig... Die gedachtengangen van mannen... Altijd voetbal, auto's, vliegtuigen, of techniek... Amaai amaai

Gepost door: steffie | 14-12-04

maar weinig zagen, he, die mannen dat wordt ruimschoots gecompenseerd door de steffies

Gepost door: bert | 14-12-04

De commentaren zijn gesloten.