07-11-04

Voor de camera

Afgelopen donderdag was ondergetekende het onderwerp van een reportage die door 3 Mechelse studenten gedraaid werd. Die studenten doen een voortgezette opleiding aan de Katholieke Hogeschool Mechelen, richting Audiovisuele communicatie.

Ze contacteerden me een paar weken geleden met de vraag of ze een reportage van me mochten maken. Het zou een oefening zijn voor hun eindwerk dit jaar.
Wat was de bedoeling? Ze moesten een reportage maken van iets of iemand in Mechelen die één of andere evolutie doormaakt. Via mijn weblogje hebben ze ontdekt dat ik net met fotografie begonnen was, en dat vonden ze een interessant uitgangspunt. Waarom ben ik eraan begonnen? Waar komt die passie vandaan? Waar zie ik mezelf over vijf jaar in verhouding tot die opleiding? Afgelopen donderdag heb ik dus voor de camera die vragen beantwoord. Ik vond het een erg aangename ervaring. Ik heb geen idee hoe de uiteindelijke reportage eruit gaat zien. Ze hebben 4 uur gefilmd voor een reportage die 2 minuten mag duren.
Zelf heb ik trouwens van de gelegenheid gebruik gemaakt om nog wat foto's te trekken aan het Keerdok in Mechelen, waar ze gefilmd hebben. Ik hoop een paar van die foto's volgende week ontwikkeld te hebben, maar kan nog niet met zekerheid zeggen of ze klaar gaan zijn.

Mocht ik meer nieuws hebben omtrent de uiteindelijke reportage (deadline ligt rond eind november, en mijn foto's moeten er nog mee in verwerkt worden), dan laat ik het hier nog wel weten.

12:48 Gepost door Karel Brits | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

aha allez bijna in de voetpsoren van de keizer! ;-) maar dan met je "2 minutes of fame! ;-))))

Gepost door: cms | 07-11-04

De commentaren zijn gesloten.